<

Uutiset

Aurinkorannikon Kamarikuoron levy

Rauno Myllylän vetämä, Espanjassa toimiva Aurinkorannikon Kamarikuoro on julkaissut Toivo Kärjen musiikkia sisältävän CD:n. Mukana on Kärjen tunnettuja sävellyksiä, jokunen harvinaisempi, ja kaksi äskettäin esille noussutta hengellistä laulua, Kiitos ja anteeksi sekä Iloa – jälkimmäinen ensi kertaa levyllä. Lisäksi on kaksi viulisti Juhani Tepposen ja pianisti Jouni Someron instrumentaalia, Things happen that way sekä Soitan sinulle rakkauslaulun. Jälkimmäinen on Kärjen ensimmäinen tango vuodelta 1933, nyt ensi kertaa levyllä. CD:n voi ostaa Fuengirolassa Suomelasta, Thelman Pullapuodista, Kahvila Kardemummasta, Centro Finlandian infosta tai kuorolaisilta, Benalmádenassa Bar Victoriasta sekä Suomessa Suomi-Seurasta, Mariankatu 8, 00170 Helsinki. Tilata sen voi sähköpostilla osoitteesta tuija.lohtander(at)gmail.com.

2016-12-10


Yö nuotiolla

Moonika Ilmén ja Varjokuva-yhtye ovat levyttäneet Toivo Kärjen-Reino Helismaan vuoden 1952 kappaleen Yö nuotiolla. Alkuperäinen valssi on saanut uuden ilmeen kitaravetoisena Risto Virran sovituksena. Levyn voi ostaa Moonikan keikoilla tai tilata osoitteesta www.moonikailmen.fi

2016-12-10


Sydämeni sävel -levy

Heinäkuussa 2016 ilmestyi CD Sydämeni sävel, jolla on kuusi Toivo Kärjen enemmän tai vähemmän harvinaista sävellystä uusina versioina. Laulusolisteina ovat Ailamari Vehviläinen ja Raimo Salo. Tarkemmat tiedot: Tuotanto / Ajankohtaiset cd:t.

2016-12-10